Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

На 30 ноември 2020 г. РДПБЗН В. Търново проведе първото онлайн обучение с учениците от 5“в“ клас от ОУ „Димитър Благоев“ гр. Велико Търново на тема „Правила за поведение при пожар“.

Обученията с учениците от 5-те класове в училищата на територията на област В. Търново се утвърдиха като традиция през последните няколко години, като целта ни е да формираме в тях необходимото поведение при пожари, бедствия и извънредни ситуации.

Инициативата за провеждане на обученията с децата в електронна среда е по идея на РДПБЗН В. Търново и беше наложена с оглед продължаване подготовката на подрастващите в областта на превенцията на пожарите в условията на въведената извънредна епидемична обстановка в страната. Новата инициатива бе реализирана със съдействието на Регионално управление по образованието – Велико Търново, с чиято помощ стана възможна организацията и техническото обезпечаване на обученията.

С подготвените теми „Правила за поведение при пожар“ и „Правила за поведение преди, по време и след земетресение“ предстои да бъдат запознати всички 5-ти класове в област Велико Търново.

poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu