Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

 

На 11.06.2021 г. в с. Балван бе даден старт на едно ново начинание на институциите в община Велико Търново за повишаване нивото на знанията и уменията198857730 171587784924337 8124180205182426534 n на децата в областта на превенцията на различните видове опасности. Открита бе Детска академия за спорт и превенция, която надгражда и е продължение на провежданата в продължение на десет години в населените места от общината Лятната полицейска академия.

Детска академия за спорт и превенция обединява Община Велико Търново, Областна дирекция на МВР и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“, Съюз на пивоварите в България и Сдружение на кметовете и кметските наместници „Янтра 2001“.

Ученици от центровете за работа с деца и младежи демонстрираха своите умения на площадките за пътна и пожарна безопасност, за оцеляване в природата, както и научените действия при наводнение.

На събитието присъстваха зам.-областният управител на област В. Търново г-н Станислав Николов, зам.-кметът на Община В. Търново г-жа Снежана Данева, директорът на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ при Община В. Търново г-жа Росица Димитрова, зам.-директорът на ОДМВР комисар Христо Христов, директорът на РДПБЗН В. Търново комисар Красимир Кръстев, председателят на Съюза на пивоварите в България г-жа Ивана Радомирова и председателят на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“ г-жа Благовеста Факирова.


poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu