Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

 

358 n

От 29.06 до 02.07.2021 г. на лекоатлетическия стадион в гр. Пловдив се проведе XLIX Републикански преглед по пожароприложен спорт. В надпреварата участваха над 300 състезатели от отборите на 28-те регионални дирекции "Пожарна безопасност и защита на населението" и представителния отбор на Факултет "Пожарна безопасност и защита на населението" при академията на МВР.

Отборът на РДПБЗН Велико Търново участва в следния състав: ръководител главен инспектор Станко Райчев Лазов; младши експерт Пламен Руменов Стойков; младши експерт Мирослав Марков Недев; младши инспектор Ивелин Руменов Иванов; младши инспектор Борислав Колев Борисов; младши инспектор Николай Любенов Дамянов; младши инспектор Тодор Красимиров Стефанов; младши инспектор Стефан Диянов Стефанов; младши инспектор Мартин Величков Игнатов; младши инспектор Христо Цонев Лалев и младши инспектор Даниел Цветелинов Петков.

Състезанието започна със стартове в дисциплините „Изкачване с щурмова стълба“ и „100 метрова пътека с препятствия“. В индивидуалното класиране най–добре от отбора на РДПБЗН – В. Търново се представи младши експерт Пламен Стойков с 44-то време от 221 участници, в дисциплината „Изкачване с щурмова стълба“, с резултат 19,65 сек., а в дисциплината „100 метрова пътека с препятствия“ постигна 36-то време от 210 участници с резултат 19,94 сек.

При индивидуалното класиране в двубоя младши експерт Пламен Стойков се класира на 27 място от 184 участници.

На 01.07.2021 г. се проведе дисциплината "Бойно разгръщане от мотопомпа", където отборът на РДПБЗН Велико Търново се класира на 4-то място с резултат 32,07 секунди, като подобри времето си от миналогодишното си представяне с повече от секунда.

Надпреварата приключи на 02.07.2021 г. с последната дисциплина „Пожарна щафета 4х100 метра с препятствия“, където щафетата на РДПБЗН В. Търново се представи достойно и се класира на 17 място с време 73,36 сек.

След оспорвана надпревара победител в крайното комплексно класиране е отборът на РДПБЗН Стара Загора, следван от отборите на РДПБЗН-Плевен и РДПБЗН-Враца. В комплексното класиране отборът на РДПБЗН Велико Търново се нареди на 10-то място, като за втори път в историята си, намира място в призовата десетка.

Директорът на РДПБЗН В. Търново комисар Красимир Кръстев благодари на ръководителя на отбора гл. инспектор Станко Лазов за положените усилия по организацията и обезпечаването на тренировъчния процес, поздрави отбора за постигнатите високи резултати, като изтъкна, че въпреки силната конкуренция и факта, че времето за тренировки и подготовка беше крайно недостатъчно, проявеното желание за победа и усилия в тренировките са довели до желания резултат, за което лично благодари на всички състезатели!!!


poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu