Вход

Top Panel

aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

Start1  

 

 

Последно обновена на Вторник, 06 Юли 2021 16:10

 

2104 nНа 5 юли, на тържествена церемония по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи, бе награден младши експерт Петър Костадинов, който е служител на РДПБЗН Велико Търново и работи като командир на екип-водолаз в сектор „Специализирани оперативни дейности“ към дирекцията.

Младши експерт Костадинов бе отличен с „Почетен знак“ на МВР - ІІІ степен, за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения. Наградата му бе връчена лично от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Поводът за отличието бе проявеният от Петър Костадинов професионализъм при акция по спасяване на двама тинейжъри, предприели неразумно къпане в ледени води, в района на Къпиновския водопад. Спасителната акция беше извършена на 31 март, тази година. Тогава служителят помогна за изваждането на тинейжърите, влизайки във водата със специално термозащитно облекло и лично пренасяйки пострадалите до брега, за оказване на помощ от медицинските екипи.

Удостоеният с наградата служител работи в системата на МВР от 8 години.


poddryjka sistemi

osnovni iziskvqniq

PPUredVi

Dejstviq

За контакти

Регионална дирекция ПБЗН

гр. Велико Търново

ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu