aktotoplitelen

aktjutva

chl14

PPUredi

РДПБЗН В. Търново е носител на приза „10 причини да остана в моя град“

 

dsc 0031cf923e9ca19e455b95c0bf61c06a37fcРегионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Велико Търново е носител на приза в кампанията на вестник „Стандарт“ „10 причини да остана в моя град“.

На специална церемония днес, 16 септември 2019 г., която се проведе в парк „Марно поле“ гр. В. Търново, директорите на РДПБЗН В. Търново и ОДМВР В. Търново комисар Красимир Кръстев и старши комисар Димитър Машов получиха грамоти в категория „Сигурност“, в рамките на кампанията на вестник „Стандарт“ и Община Велико Търново „10 причини да остана в моето Велико Търново“.

На церемонията бяха отличени общественици от града, допринесли за неговото развитие, които със своя труд и всеотдайност са повод за гордост на съгражданите си и за цяла България. Наградите са в шест категории: образование, култура, икономика, технологии, сигурност и спорт.

Наградите в категория „Сигурност“ бяха връчени от директора на Дирекция „Оперативни дейности“ при Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ старши комисар Красимир Шотаров.

Кампанията представя фотоизложба на тема „Съвременното развитие на старата столица и населените места в общината“, която бе открита от главният редактор на вестник „Стандарт“ Славка Бозукова. Изображенията показват живота в старата столица през последните няколко години, подобряването на градската среда, образователната, спортна, социална и туристическа инфраструктура. Специален акцент е поставен върху официалното признание на град Велико Търново за историческа и духовна столица на България.


За контакти

emblema VTРегионална дирекция ПБЗН
гр. Велико Търново
ул. "Н. Габровски" №27
тел. 062/662 221
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
web: www.pojarna-vt.eu